Modalități de înscriere

  • online pe https://pe2roti.umfcd.ro/inregistrare/ prin plata taxei cu transfer bancar sau online cu cardul. După completarea formularului de înscriere, concurenții au la dispoziție pentru a valida înscrierea prin efectuarea plății,  toată perioada de timp până la schimbarea tarifului. În ultima zi (înainte de schimbarea taxei), înscrierile neplătite, vor fi  considerate nule și va trebui reluată procedura inițială de înscriere.
  • în ziua concursului, înscrierile se pot face la locul de start, prin plată cash (dacă această posibilitate va fi admisă de organizatori).

Înscrierea în categorii se face în funcție de vârsta împlinită în anul concursului, 2021.

Pentru a fi validată înscrierea la acest concurs  trebuie bifată opțiunea “Am citit și sunt de acord cu regulamentul concursului” precum și “Declar că sunt apt din punct de vedere medical”. Validarea și atribuirea numărului de concurs se va face numai după achitarea taxei de concurs.

Concurenții care nu se prezintă la start, care sunt descalificați de către organizatori și cei care abandonează nu au dreptul să solicite returnarea taxei de înscriere.